Tag Archives: Antonio Dimov

Интервју на директорот на КПД “Идризово”, Антонио Димов: Затворот Идризово помеѓу минатото и иднината!

Извор: https://vecer.press/ Новиот директор на казнено-поправниот дом “Идризово”, Антонио Димов кој доаѓа од редовите на ЛДП вели дека затворот го затекнал во многу лоша состојба. Покрај финансиските проблеми, затворот има недостатокот на униформирани полицајци, транспортни средства и опрема за секојдневно извршување на работите. На затворот Идризово, во моментов, за да може нормално да функционира неопходни му се 100 нови лица Во ...

Повеќе »