Tag Archives: Bobi Mojsoski

ЛДП: Министерката за правда, Рената Дескоска во посета на КПД “Идризово”

Денес во посета на КПД “Идризово” присусрвуваше Министерката за правда, Рената Дескоска. Притоа, оставри средба со Директорот Боби Мојсоски (ЛДП), кој ја запозна со условите за работа во оваа институција.

Повеќе »