Tag Archives: ivica kostovski

Ивица Костовски, Претседател на ОО на ЛДП Куманово и член на Советот во Општина Куманово, гостин во емисијата “Став“ на ТВ Плус

Ивица Костовски, Претседател на ОО на ЛДП Куманово и член на Советот во Општина Куманово, гостин во емисијата “Став“ на ТВ Плус

Повеќе »

ЛДП Куманово – Одбележување на 8-ми Септември – Денот на независноста на Р. Македонија

Претседателот на ОО на ЛДП – Куманово и член на Советот на Општина Куманово, Ивица Костовски на 08.09.2016 год. присуствуваше на одбележувањето на празникот 8-ми Септември – Денот на независноста на Република Македонија при што положи свежо цвеќе на Спомен Костурницата на паднатите борци од НОБ во Куманово. На одбележувањето на овој значаен датум од историјата на независна и самостојна Република ...

Повеќе »

ЛДП Куманово – Ивица Костовски: Дискусија во Советот на Општина Куманово

Членот на Советот на Општина Куманово од редовите на ЛДП, Ивица Костовски на 55-та седница на Советот на Општина Куманово која се одржа на 08.07.2016 година, имаше дискусија по точката Извештај за финансискиото работење на ЈП „Водовод“ Куманово за првиот квартал од оваа година, при што го пофали домаќинското работење на директорот и менаџерскиот тим на ова општинско јавно претпријатие, ...

Повеќе »