Tag Archives: ldp kumanovo ivica kostovski

Ивица Костовски, Претседател на ОО на ЛДП Куманово и член на Советот во Општина Куманово, гостин во емисијата “Став“ на ТВ Плус

Ивица Костовски, Претседател на ОО на ЛДП Куманово и член на Советот во Општина Куманово, гостин во емисијата “Став“ на ТВ Плус

Повеќе »

ЛДП Куманово – Ивица Костовски: Дискусија во Советот на Општина Куманово

Членот на Советот на Општина Куманово од редовите на ЛДП, Ивица Костовски на 55-та седница на Советот на Општина Куманово која се одржа на 08.07.2016 година, имаше дискусија по точката Извештај за финансискиото работење на ЈП „Водовод“ Куманово за првиот квартал од оваа година, при што го пофали домаќинското работење на директорот и менаџерскиот тим на ова општинско јавно претпријатие, ...

Повеќе »