Tag Archives: valentin gruevki ldp

ЛДП Битола -Валентин Груевски: Снимањето на филм за Битола од 2015-2017 е една голема пералница на пари

Да се снима филм за развојот на Битола од 2005-2017 година, за нас претставува една голема пералница, која ќе има задача да го испери неработењето на Талески. Филм може да се снима но само со пари од џебот на градоначалникот

Повеќе »

Валентин Груевски: Куманово доби отворен и затворен базен, Центар нова градинка и училиште, Струмица гасификација, Штип универзитет и музичка академија, Битола три кружни текови

Куманово доби отворен и затворен базен, Центар нова градинка и училиште, Струмица гасификација, Штип универзитет и музичка академија, Битола три кружни текови.

Повеќе »

Валентин Груевски на протестот на Шарена револуција во Битола – 23.06.2016 година

Валентин Груевски на протестот на Шарена револуција во Битола – 23.06.2016 година. ,,Ова што се изврши во Битола во минатите години од страна на власта не е криминал, ова е злосторство врз нејзините граѓани“.

Повеќе »