Tag Archives: valentin gruevski

ЛДП Битола – Валентин Груевски: Еднаш се обидоа да го сменат урбанистичкиот план за Офицерски, еднаш да го продадат, а сега на крајот на мандатот ќе го спасуваат

Валентин Груевски, член на Извршниот одбор на ЛДП и член на Советот на Општина Битола: Еднаш се обидоа да го сменат урбанистичкиот план за Офицерски, еднаш да го продадат, а сега на крајот на мандатот ќе го спасуваат.

Повеќе »

Валентин Груевски: Куманово доби отворен и затворен базен, Центар нова градинка и училиште, Струмица гасификација, Штип универзитет и музичка академија, Битола три кружни текови

Куманово доби отворен и затворен базен, Центар нова градинка и училиште, Струмица гасификација, Штип универзитет и музичка академија, Битола три кружни текови.

Повеќе »

Валентин Груевски на протестот на Шарена револуција во Битола – 23.06.2016 година

Валентин Груевски на протестот на Шарена револуција во Битола – 23.06.2016 година. ,,Ова што се изврши во Битола во минатите години од страна на власта не е криминал, ова е злосторство врз нејзините граѓани“.

Повеќе »