ЛиДеМ: ,,Што ќе добијат младите од влезот на Р.Македонија во Европската Унија. Предизвици и придобивки.”

На ден 31.01.2018 год. во организација на Либерално – демократската младина се одржа трибина на тема: ,,Што ќе добијат младите од влезот на Р.Македонија во Европската Унија. Предизвици и придобивки.”
На трибината говореа:
1.Г-дин Kристиан Тимоние – Амбасадор на Француската Република
2.Г-дин Алессио Ликуори – Заменик амбасадор на Р.Италија
3. Г-дин Францоис Лафонд – Претставник на Секретаријатот за европски прашања
4. Г-дин Зоран Шапурич – Министер во Владата на Р.Македонија
5. Г-ѓа Никица Корубин – Пратеник во Собранието на Р.Македонија.
На настанот присуствуваа пратеници од Собранието на Р.Македонија, членови на ЛДП, членови на Либерално – демократската младина, членови од другите политички подмладоци, членови на невладини организации, младински клубови, здруженија итн.

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП-Славески: Потпишан Меморандум за соработка со Комората за приватно обезбедување

Директорот Дирекција за безбедност на класифицирани информации, Стојан Славески, потпишa меморандум за соработка со претседателката ...