ЛДП Битола – Валентин Груевски: Многу ветија, ништо не остварија

Настап на Валентин Груевски, член на ИО на ЛДП и член на Советот на Општина Битола:

“Многу ветија, ништо не остварија“

 

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП Битола – Валентин Груевски: Еднаш се обидоа да го сменат урбанистичкиот план за Офицерски, еднаш да го продадат, а сега на крајот на мандатот ќе го спасуваат

Валентин Груевски, член на Извршниот одбор на ЛДП и член на Советот на Општина Битола: ...