Би можело да ве интересира

Проф. д-р. Зоран Шапуриќ – Програмска конвенција на ЛДП 2016

Проф. д-р. Зоран Шапуриќ – Потпретседател на Либерално-демократска партија  назад кон останатите видеа     Сподели....FacebookTwitteremail