За живот во Македонија

Кликнете на сликата за повеќе информации.

zaz

 

Сподели....Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Би можело да ве интересира

ЛДП: Политичките партии да ги тргнат канџите од ДИК

Политичките партии, учесници во изборниот процес да престанат со вршење на притисоци врз работата на ...