Заштитен знак, партиско знаме и свечена песна на ЛДП

Согласно член 3,  став 1, од Статутот на Либерално-демократската партија:

“Партијата има свој заштитен знак, партиско знаме, свечена песна“

Заштитен знак:    

LDPlogo-1

 

 

Партиско знаме:

zname ldp 1

 

 

Свечена песна:

Download