Трибина “Размислувај различно“ во Куманово
Пред полна сала во “Занаетчиски дом“ во Куманово се одржа уште една од серијалот трибини организирани од Либерално-демократската партија под мотото “Размислувај различно“.
Овој пат домаќин беше Општинската организација на ЛДП-Куманово.