По повод одбележувањето на 11-ти Ноември – денот кога пред 75 години Куманово беше ослободено од фашистичкиот окупатор, на 11.11.2019 год. со почеток во 11 часот делегација на ОО на ЛДП – Куманово, составена од новоизбраниот претседател Бобан Бојковски и членовите на Општинскиот одбор, Светислав Јовановски, Весна Глигоријевска и Драган Јаневиќ, во присуство на други бројни делегации, положи свежо цвеќе на Спомен Костурницата на загинатите борци од НОБ во Куманово,

Галерија

Recommended Posts