На 21.11.2019 година (четврток), во простоиите на х. “Карпош“, со почеток во 19:00 часот, се оддржа 5-то годишно изборно Собрание на Општинската организација на ЛДП – Карпош.

Присутните делегати, меѓу другото, имаа можност да расправаат по предлог-извештајот за работата на Општинската организација помеѓу двете Собранија, кој потоа беше и едногласно.

Исто така, имаа можност и да ги слушнат плановите на работа на општинската организација во наредниот период.
На седницата на Собранието присутните делагати гласаа и за нов состав на Општинскиот одбор на Општинската организација кој во престојниот четиригодишен мандат ќе ја води Општинската организација и кој во наредниот период ќе брои 17 члена.

Дел од атмосферата на Собранието можете да проследите низ фотографиите во прилог.

Галерија

Recommended Posts