ЛДП во Кочани: Трибина “Размислувај различно“

ЛДП во Кочани: Трибина “Размислувај различно“

Вчеравечер (04.12.2019), во Кочани се одржа трибина на Либерално-демократската парија, на која како панелисти настапија Претседателот на ЛДП, Горан Милевски, како и Потпретседателите Јулиана Николова и Зоран Шапуриќ.
На трибината беа отворени неколку теми, од значење за ЛДП, како што е екологијата, образованието, економијата и т.н.
Покрај своите излагања на одредени теми панелистите одговараа и на прашања од присутните граѓани.

Дел од атмосферата во Кочани низ фотографиите кои следат