Либерално-демократската партија е дел од коалицијата “Можеме” под реден број 3 на гласачкото ливче.

Кандидати за пратеници од ЛДП се:
✅ Моника Зајкова во 1 изборна единица
✅ Зоран Павловски во 2 изборна единица
✅ Боби Мојсоски во 5 изборна единица.

Recommended Posts