Во пресрет на 8-ми март – Меѓународниот ден на жената, со особена чест и задоволство доделивме Признание за несебичното залагање за унапредување на женските права и придонес во промоција на вредностите на либералдемократијата на нашите долгогодишни сопартијки Бракна Станојевска и Бисера Јакимовска.
Благодарност за својот ангажман и заложбите беа истакнати и од страна на претседателот на Либерално Демократска Партија, Горан Милевски.
⭕Традицијата ќе продолжи!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *