Жени во автомобилска индустрија?
Само 25% од вработените во автомобилска индустрија се жени.
Ина Ѓозо е студентка на Машински факултет, смер моторни возила.Амбициозната Ина секој ден докажува дека жените можат да бидат дел и од “класичните” машки професии.
Како иден инженер за автомобилска индустрија таа ќе ни раскаже повеќе за оваа дејност и како се справува со секојдневните предизвици како жена во оваа професија.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *