Дали постои професија во која жените не се дискриминирани врз основа на својот пол?
Симона Басталиќ ни нагласува дека сметководствената професија е една од професиите во кои жените не заостануваат зад мажите, тие се подеднакво застапени и ги уживаат сите права како и мажите.
Жените во оваа професија се независни, самостојни, успешни и сигурни како и Симона која е дел од успешната приказна на либералниот подмладок.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *