Валентин Груевски, член на ИО на ЛДП и Претседател на Советот на општина Битола, за сработеното во овој мандат, за започнатите и идните проекти, за претстојните локални избори “Директно“ на ТВ Тера.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *