Младите либерал демократи се ре-екипираат.
Викендов се одржа 15-то изборно Собрание на Либерално-демократската младина на кое присутните делегати бираа ново раководство кое ќе ја предводи ЛиДеМ во наредниот период.
За претседател на ЛиДеМ реизбран е Димитар Ванчов а заедно со него младината ќе ја водат и Теодора Димитровска, како генерална секретарка и Александар Стојановски, како потпретседател.
Им посакуваме успешна работа.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *