Имаме чест и задоволство да Ве поканиме да бидете дел од настанот за промоција на новото граѓанско движење на центарот на кој ЛДП и ДОМ ќе потпишат декларација за отвореност кон граѓаните и граѓанскиот сектор, со цел заеднички да направиме промени и да креираме гласни општини кои го чуваат интересот на граѓаните.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *