Обраќањето на претседателот на Либерално-демократската партија, Горан Милевски, на промоцијата на новото граѓанско движење на ЛДП и ДОМ.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *