🟪🟩

Во рамките на активностите на ЛДП, ги отворивме новите простории во Аеродром кои ќе се користат и за граѓанското движење на ЛДП и ДОМ.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *