“Како што може жената да биде успешна во семејството, исто така подеднакво може да биде успешна во кариерата и во политичкиот живот“.
Марина Чорбеска (Marina Corbeska) – членка на Извршниот одбор на Форум на жени-Либерално демократска партија

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *