🟪🟩 ЛДП и ДОМ го објавуваат својот кандидат за градоначалник на Штип.
✅ Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ на локалните избори во Штип за кандидат за градоначалник ќе го номинираат Ванчо Санев.
✅ Сметаме дека Штип заслужува да има Градоначалник кој ќе се грижи единствено за интересите на градот, човек кој ќе излезе од рамките на личните и партиските интереси и своето искуство и знаење, целосно ќе го вложи за поубав Штип.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *