🟪 🟩 Во Прилеп ги отворивме партиските простории на ЛДП.
🟪 🟩 Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ следната недела ќе ги промовира кандидатите за градоначалник и листата за советници за Прилеп и регионот.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *