🟩🟪 “Движењето ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ” го објави носителот на листа за Град Скопје, проф. д-р Никола Пановски и кандидатот за Градоначалник на Скопје, Бени Шаќири.
Се работи за личности кои се исклучително ценети во својата професија, луѓе со авторитет, чесни и искрени, стари скопјани.
Се работи за луѓе кои ќе работат во интерес на граѓаните, кои интересот на Скопје ќе го стават пред се’ и над се’.
Луѓе кои ќе обединуваат!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *