Обраќање на Арбен Бени Шаќири (Arben Beni Shaqiri), кандидат за градоначалник на Град Скопје од движењето “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ”.
Ги објасни своите мотиви за прифаќање на кандидатурата и ги повика граѓаните да се приклучат кон движењето “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ” со цел Скопје конечно да добие вистински луѓе кои ќе го водат градот во иднина.
“Не ми треба партиска книшка за да бидам чесен, одговорен и лојален на граѓаните на мојот град…“

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *