🇲🇰 🇺🇲 Претседателот на ЛДП и Министер во Владата на Р.С. Македонија, Горан Милевски, оствари средба со Амбасадорката на Соединетите Американски Држави Н.Е. Кејт Мари Брнз.
На средбата е разговарано за проектите и активностите на Министерството за локална самоуправа, плановите кои ги има Министерството за развој и поддршка на локалната самоуправа, како и за актуелните случувања на меѓународна сцена.
Стратешкото пријателството и партнерство помеѓу САД и С. Македонија во претстојниот период продолжува со зголемен интензитет.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *