Ги градиме локалните капацитети на ЛДП.
Викендов во Охрид, дел од советниците, избрани на последните локални избори, заедно со дел од раководството на партијата, Либералниот институт и тим на експерти по области, се организира обука на новите советници, со цел давање на насоки за поуспешно извршување на нивните обврски како членови на Советите во нивните Општини, во интерес на граѓаните.
Покрај експертите, своето искуство го пренесоа и членови на раководството кои во минатото имале чест да бидат во позиција на советници, Претседатели на Совет или Градоначалници на општини.
,

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *