На 13.05.2022 година, во просториите на ЛДП Крива Паланка, се одржа редовното изборно собрание на ОО на ЛДП Крива Паланка.

Беше избрано ново раководство на Општинската организација кое, ширејќи ја либералната идеја во оваа општина, во наредниот период ќе настојува да се врати големината и сјајот на ЛДП како во времето кога ЛДП имаше и свој Градоначалник на оптшина Крива Паланка.

За нов Претседател беше избран Зоран Павловски, долгогодишен член на ЛДП.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *