🟡 🔵 🟣  Заедно можеме да се бориме за интересите на државата и секој може да придонесе за подобро општество.
📺 Гостување во Утрински печат.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *