🟡 🔵 🟣 „Втората заложба да се избира претседател на државата во Собранието е токму заложба на ЛДП и оваа заложба беше промовирана на минатиот конгрес на ЛДП и добро е што повторно се отвора прашањето и со тоа може да очекуваме поддршка од друга страна за реализирање на оваа наша политика.
Меѓутоа не сметам дека сега треба да отвораме други прашања. Треба да го разгледаме ова прашање и да почнеме со преговорите, а Уставот ако се отвора треба сериозно да се разговара, не само за овие две политики кои вие ги напоменавте.”
🟡 🔵 🟣

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *