На меѓународниот ден на студентите, либерал-демократите од 🇲🇰 заедно со Mladi PSG – Omladina Pokreta slobodnih građana од 🇷🇸 и @nasi mladi од 🇧🇦 го покренаа прашањето за студентските услови во регионот.
Студентите во нашиот регион бараат остварување на своите права за подобри и поквалитетни студентски услови, поголеми поволности како што ги имаат студентите во Европа, како и гарантирање и унапредување на студентскиот стандард.
Погледнете го видеото тука!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *