„Довербата во правосудниот систем ја поткопува и тоа што илјадници случаи на граѓаните, кои не се дел од предметите на висока корупција (што често застаруваат), се заглавени со години и многу често може да случи странката да почине, а предметот да не е завршен.”

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *