Ново место отворено за идеите и предлозите на сите членови, симпатизери и граѓани од овој дел на Скопје, кои ќе бидат преточени во локални иницијативи со што ќе се подобри секојдневното живеење на граѓаните од оваа општина.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *