Обединети, храбри и гласни либерал-демократите се собраа денес на седницата на ОО на ЛДП Битола. Во присуство на Претседателката Моника Зајков и генералниот Секретар Боби Мојсовски и Потпретседателот Валентин Груевски се разговараше за актуелните состојби и прашања со кои се соочуваме.
Граѓанскиот активизам и иницијативи за решавање на проблемите на граѓаните се повеќе од потребни.
За нашата иднина и за подобра сегашност мора да бидиме обединети, храбри и гласни!
#ЛДП

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *