Храбра визија за просперитетна, правична и одржлива иднина како програмски правци со либерални мерки и решенија кои се однесуваат на секој граѓанин, беа усвоени викендов во Охрид од страна на членовите на Извршниот одбор на Либерално-Демократската партија, а кои ќе бидат презентирани на претстојната тематска конференција која ќе се одржи на 16-ти септември во Македонскиот народен театар.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *