Денеска остварив конструктивна средба со шведската европратеничка Абир Ал Сахлани од Централната партија.
Од средбата произлегоа предлози за граѓаните, нагласувајќи ја потребата за соработка во дигиталната ера.
Говоревме за родовата еднаквост, нагласувајќи дека секоја жена, без оглед на потеклото, заслужува еднакви можности.
Охрабрува да се најдат истомисленици на позиции кои ги бранат овие суштински вредности.
Да се залагаме за поеднаков и праведен свет заедно.
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *