Грижа за сопственото здравје, навремена дијагностика и сеопфатен третман и поддршка!
Одлична едукација со нашите денешни говорници :
д-р Илија Нешковски
Билјана Стевкова
Зборувавме за важноста од рано детектирање, превенција, препознавање на симптомите и знаците кои укажуваат на рак на дојка, за факторите на ризик за појава на рак на дојката, подигнување на свесноста и неопходноста од редовна самогрижа, како и за значењето за навремен и ефективен третман.
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *