#СекојЕВажен караванот допатува и во Чешиново, во кое срдечно нѐ пречекаа неговите жители.
Разговаравме за визии и иницијативи за иднината на сегашните и идните генерации.
Предлозите и решенијата што тие ги споделија, се поттик за нашата работа.
За ЛДП, сечиј глас и идеја е ВАЖНА, бидејќи носи бран на позитивни промени.
 Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *