#СекојЕВажен караванот денеска пристигна во општина Петровец со цел локалните жители да ги споделат со нас нивните потреби и предизвици.
Зборувавме за моменталната состојба, предлог решенијата за проблемите со кои се соочуваат, како и за нивните идеи со кои сите заедно можеме да создадеме подобра иднина.
Насоките кои ги споделија со нас, не усмеруваат кон конкретните чекори за суштински промени.
За ЛДП, сечие мислење е ВАЖНО, бидејќи вистинските промени се случуваат со слушање на гласот на поединците!
Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *