Со #СекојЕВажен караванот ја посетивме општина Аеродом со цел да ги слушнеме ставовите на локалните жители за политичката состојба во земјава и нивните предлози за промените кои се нужни.
Дискутиравме за општествените предизвици, за тековните проблеми кои треба веднаш да се решат, како и за нивните идеи со кои можеме да создадеме посилно општество.
Правците кои ни ги дадоа, не насочуваат кон креирање на конкретни решенија со кои веднаш ќе бидат видливи резултатите од дејствувањето.
.
За ЛДП, мислењето на секој поединец е важно, бидејќи тоа е единствениот пат кон градење на подобра иднина за сите!
Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *