#СекојЕВажен караванот денеска беше и меѓу жителите на општина Гевгелија со цел одблиску да ги согледаме предизвиците со кои се соочуваат локалните жители.
Разменивме мислења за актуелната политичка состојба, како и за чекорите кои треба да бидат веднаш преземени со цел да се подобри животниот стандард на граѓаните.
Предлозите кои ни ги дадоа не водат кон креирање на идејни решенија кои носат добро за секој поединец.
ЛДП секојдневно се стреми кон креирање и воведување на политики со кои земјата ќе постигне напредок на секое поле, и токму поради тоа, за нас е клучна комуникацијата со граѓаните и прифаќањето на нивните идеи и ставови!
.
Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *