#СекојЕВажен караванот денеска пристигна во општина Валандово, а нашите сограѓани ги споделија нивните потреби и предизвици.Премести во отпад
Разговаравме за иницијативи кои ќе го подобрат животот на сегашните и идни генерации како предлог решенијата за проблемите со кои се соочуваат граѓаните.
Ние сме подготвени за суштински промени, а насоките кои ги добивме од граѓаните се патоказ за реални решенија.
За ЛДП, секое мислење е ВАЖНО, бидејќи вистинските промени се случуваат со слушање на гласот на поединците!
.
Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *