#СекојЕВажен караванот го продолжи своето патување во Прилеп, каде на средбите со граѓаните разговаравме за политичките состојби и за проментите кои треба да ги направиме со нивна поддршка.
👥 Се соочуваме со предизвици во однос на политичката состојба, економијата и општеството, ама заедно ќе ги совладаме предизвиците преку најдобирите практики и решенија.
✍️ Токму ставовите на граѓаните се наша водилка во креирање политики кои треба да направат суштински промени во животот на сите.
🗣️ ЛДП дејствува врз основа на потребите на граѓаните, а токму вашите ставови и идеи ни помагаат да најдеме адекватни решенија!
✍️ Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *