🗣️Караванот „#СекојЕВажен Овде и сега!“ денеска во центарот на Скопје на улица „Македонија” предводен од претседателката на ЛДП Моника Зајкова каде ги слушнавме предлозите и идејни решенија на граѓаните за проблемите со кои се соочуваат.
💁🏻💁🏻‍♂️ Граѓаните очекуваат подобрување на образовниот систем, подобрување на социјалната политика, како и конкретни решенија во здравството.
💬 Тие сакаат подобри урбанистички планови, намалување на загадувањето бидејќи сите мислења и предлози се ВАЖНИ за нас како политичка партија.
📢Секој глас мора да биде слушнат и уважен.
💭Секоја идеја може да доведе до општествена промена.
✍️ Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *