🫂 Претседателката на ЛДП Моника Зајкова и членовите на општинската ЛДП-Ѓорче Петров го посетија Домот за стари лица ,,Мајка Тереза” во Злокуќани, а од припадниците добија топло добредојде и пофалби за грижата која ја добиваат.
🗣️За нас грижата за старите лица е под еднакво важна како и за сите останати категории на граѓани, бидејќи со нивното дејствување во минатото е овозможен животот кој ние денес го живееме.
🤝 Наша мисија е подобрувањето на нивниот стандард за спокојни и среќни пензионерски денови!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *