#СекојЕВажен караванот денеска во #Штип, предводен од претседателката на ЛДП Моника Зајкова, каде на средбите со граѓаните разговаравме за политика и економски развој и за проментите кои треба да ги направиме заедно и со нивна поддршка.
👥 Потребен ни е развој на економијата, патната инфраструктура и образованието. На сите ни е важно младите да останат дома, а заеднички ќе ги решиме сите проблеми и ќе ги совладаме предизвиците.
🗣️ #ЛДП дејствува врз основа на потребите на граѓаните, а токму вашите ставови и идеи ни помагаат да најдеме адекватни решенија!
✍️ Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *